dilluns, 13 de febrer de 2006

De tal pal... tal invent

Estos dies ha aparegut a la televisió la celebració del 50 aniversari de la fregadora (el "motxo", per a entendre'ns). L'invent de Manuel Jalón va consistir bàsicament en afegir un pal a un fregall i, aixina, "posar de peu a les dones d'Espanya", com deia una publicitat prou masclista de l'època. Comercialitzat per l'empresa Rodex S.A., la patent de l'invent va tindre èxit a tot el món i ara és un element indispensable en qualsevol casa.
Avancem dos anys, a 1958, Enric Bernat pensa que és poc pràctic el fet de pringar-se les mans amb els caramels, i decideix afegir-los un pal. Havia naiscut el Chupa Chups, un altre invent que encara té vendes milionàries a tot el món, i a Espanya han pujat un 50 % després de la llei anti-tabac.
On vull arribar amb tot açò? És evident: posa-li un pal a qualsevol cosa i fes-te milionari. Des d'aquest moment vaig a provar d'estacar-li palets a tot el que tinga a mà, i a provar sort (la merda punxada en un pal ja està inventada, avise).

2 comentaris:

Mirims ha dit...

jajajjajajjaajajjjajja. Tu sabies que un xaval, listo, molt listo, d'Alcoi va patentar el gofres en palo i es va forrar??? Pos ja lo sabes.

Jo ja ho havia pensat, però ja no queden moltes coses a les que pugues posar-li un palo. Pensa-ho i voràs, ja està tot inventat.

:(

Viper ha dit...

Ja ho crec que està tot inventat, si no mai hauria posat el retall donant-vos idees... gorrons! Jejeje!