diumenge, 28 de maig de 2006

Se acabó lo que se daba

Bé, ja ha arribat el final de temporada per a l'Alcoyano, i la veritat és que, objectivament, ens podem donar per satisfets, ja que en la segona temporada després del retorn a 2ª B havem millorat el seté lloc de l'any passat, quedant en cinquena posició, s'havem tornat a classificar per a la Copa del Rei i fins i tot havem arribat a l'última jornada amb opcions de classificar-se per al play off d'ascens, cosa que fa poc temps ningú podiem ni imaginar-se.
De tota manera també ens ha quedat la sensació de què es podia haver fet més, que hi havia equip per a promocionar tranquilament, però els plantejaments del tècnic Benigno Sánchez no li han tret tot el seu rendiment. Açò pot paréixer una barbaritat veient la classificació, però al llarg de la temporada s'han tret molts punts amb molta sort, no corresponent-se els resultats favorables amb el que en realitat oferia l'equip. Sóc de la opinió que amb un poc més d'ambició ofensiva podriem haver fet més (en especial recorde eixos dos partits perduts amb el Sabadell, l'altre equip històric de la categoria, i que ha acabat baixant a 3ª).
Per altra banda, també s'ha acabat la temporada per a l'altre equip en el que estic implicat, en aquest cas com a entrenador (jo diria més bé "canviador"), el Chinochano C. F.
L'havem fundat aquest any amb una base de membres de la Filà Chano, jugant al grup B de la 3ª divisió local de futbol sala, i també havem quedat prou contents de la temporada feta. S'ha de tindre en compte que la majoria mai haviem jugat a nivel competitiu i alguns fins i tot mai havien jugat a futbol, el que explica la desastrosa primera volta que vam fer (3 victòries, 1 empat i 8 derrotes). En la segona volta pareix que algú ja sabia el que era un baló i vam millorar molt (també s'ha de dir que vam fer un fitxatge determinant), aconseguint 6 victòries, 3 empats i 3 derrotes, el que ha suposat que al final quedem setens de 13 equips ( a la taula hi han 14, però la Penya Barcelonista Alcoyana no va jugar cap partit, mentre que el San Pancracio i el Jomartex van ser desqualificats en l'última jornada per no presentar-se, tot i que jo he comptat les dues derrotes, un empat i una victòria que vam obtindre enfront d'ells).
Com deia, l'experiència ha sigut positiva i la intenció és continuar l'any que ve i mantindre el bloc actual, que ha estat format per: Júnior (porter), David, Javi, Jordi, Pitu, Bravo, Lalo, Nelson, Galdón, Migue, Nacho i Mestre, tot i que aquest últim podriem considerar-lo el nostre patrocinador, ja que va pagar però soles va "jugar" dos partits.
Si a estos dos equips afegim la gran temporada que ha fet el Barça, enguany puc dir que estic ben content en l'aspecte futbolístic. El pròxim any més i millor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Anònim ha dit...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»