dilluns, 17 de juliol de 2006

Des de la distància

Aquest és el primer retall que escric des de fora de casa, concretament des de la recepció de l'hotel Hesperia Gelmírez de Santiago de Compostel·la (sense aire condicionat en tot l'edifici i amb una mitja de 40 graus al carrer). Si feu comptes, veureu que la meua estància ací no es correspon amb la previsió que tenia feta, i és que per a mi ha sigut Missió Impossible: després d'uns 60 quilòmetres (dos etapes i part d'altra) els meus delicats peus no han pogut soportar la profussió de bambolles i he tingut que abandonar (Germán, amb solidaritat, m'ha acompanyat), agafant un tren directe a Santiago. Encara estarem uns dies per ací, amortitzant un poc el viatge, però l'aventura ha finalitzat. Quan torne ja vos parle un poc de la (breu) experiència i del que he vist.

Com diuen per ací: Hasta lueguiño!

7 comentaris:

Mirims ha dit...

60 Km. encara que parega poc, és molt!! 60 km. és com baixar a alacant o anar i tornar a muro tres voltes, pujar a la Font Roja 6 voltes o anar a fer-se un café al bar Paco d'Hellin (Albasete).

60 km. és més del que et penses, no et quedes en que no has arribat al final, si més no ho has intentat i has arribat als 60 km. i això és prou.

Viper ha dit...

No, si ja sé que és molt, que m'ho he passat pels peus, jeje, però frustra un poquet no complir l'objectiu. Moltes gràcies pels ànims, ja et conte davant d'una cerveceta (o dos).

German ha dit...

Es va comportar com un campió, com el que es.En Compostel·la no feia falta guia, el tenia a ell que sabia mes.Una llastima lo dels peus, però un 10 al seu comportament que ho va intentar en tot moment, però jo, vag vore els peus i la veritat que es feia dur.
Llastima que no ho vulga intentar un altra vegada...
Ànim sr. louis i un plaer haver estat en tu aquestos ultims dies...ho va cagar el tren...pero almenys 42,5 euros van tornar a la seua bujaca...Les proximes vacions en coche i fent ruta per eixa Espanya desconeguda del interior.
Un abraç!!!

Viper ha dit...

Això, això, en cotxe... ni a peu, ni trens, ni bobades...
Un plaer també l'experiència i la grata companyia.
Un abraç.

Anònim ha dit...

Here are some links that I believe will be interested

Anònim ha dit...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

Anònim ha dit...

Your website has a useful information for beginners like me.
»