dimecres, 16 d’agost de 2006

Un pas enrere

El Deportivo va tornar a mostrar les seues carències el dimarts front a l'Ontinyent, perdent 1-0. Per a mi va haver un factor clau: l'absència de Félix Prieto (es veu que estaria "tocat", perquè no estava ni a la banqueta, a l'igual que Baixauli). S'ha demostrat en aquests partits que és un jugador determinant: tots el busquen com a referent i és capaç tant de resoldre ell mateixa com de crear ocasions per als companys. Sense ell falten idees, eixe enganxall necessari entre la mitja i la davantera. Esperem, pel nostre bé, que aquesta temporada aguante sense lesions o sancions.
Per altra banda, hui és ja la presentació oficial de l'equip al Collao, i contra un rival d'entitat i amb "morbo" com és l'Hèrcules. Hui han de donar la "talla" per a il·lusionar a la seua afició i demostrar el que són capaços de fer.

P.D. Per cert, nou fitxatge, un tal Gámiz procedent del Recreació de Logronyo, juga de central o de mig defensiu. Jo continue esperant a Juanfran, però ho veig difícil. Queda una fitxa i segurament serà per a un davanter.