dimarts, 14 de novembre de 2006

Basil el bàrbar

Hui m'he assabentat de que fa uns dies ens va deixar Basil Poledouris, compositor d'algunes bandes sonores molt dignes com La caza del Octubre Rojo o Robocop, però sobre tot d'una de les meues preferides: Conan el bárbaro. No entenc com no van buscar a este home per a pel·lícules de major categoria. Com a xicotet tribut, ací vos pose les millors cançons, per a mi, de Conan, autèntics "temazos", com diria l'amic Omar:
  • Anvil of Crom, o com fer-se una bona espasa:

  • Riders of Doom, o com ser més roí que la tinya (comença a partir del minut 1:40):

  • Wheel of Pain, o com convertir a Jorge Sanz en el Chuache (per cert, algú sap per a què servia la roda?):

  • Civilization, o per a què vols cavalls quan pots córrer (comença a partir del 1:20, però no vos perdeu l'hòstia al camell del final):

  • The Kitchen / The Orgy, o com "tallar el rotllo" en una festa:


I com a "bonus track", vos enllace un parell de vídeos més: un on Poledouris parla de com va composar Conan, i altre que és un homenatge que li han fet mesclant les seues millors composicions.

2 comentaris:

German ha dit...

Fotre Louis, Em culturitze més amb tu que veient els programes d'actualitat(per altra part normal, res extrany) perquè aquests últims només parlen de la Pantoja i del Gran Hermano... ja sé una cosa més. Per cert mai m'havia fixat en les composicions de Conan, ara ja si.

Espere el PROSIMO maravellari amb impaciéncia.No tardes.

Viper ha dit...

Jajaja, no patisques, em "reabilitaré" en un "prosimo" "crepúsculo" de posts, jeje.

(Xiste privat, no feu cas)