dilluns, 27 de novembre de 2006

Cosas veredes...

Este Alcoyano me l'han canviat. Després d'una arrancada lliguera caracteritzada per l'apatia i la desconcentració general de l'equip (llevat d'honroses excepcions), que igual feia una de cal que una d'arena, portem dos partits on havem vist una actitud completament diferent. I que dure.
Però la gent s'equivoca en assenyalar al culpable. Des de la destitució d'Herrero no havem vist cap revolució, ni en la tàctica ni en els titulars (llevat dels obligats canvis per les baixes), però fa unes setmanes no m'hauria imaginat veure als jugadors "matant-se" a pressionar al rival anant guanyant per tres gols, com vam comprovar ahir a Buñol contra el Llevant B. I val que vulguen agradar al nou entrenador... però també diu molt de qui mana en realitat en els vestuaris.
Portem tres anys on el planter ha forçat la destitució de l'entrenador a mitjan temporada (li han "fet el llit", com es sòl dir) i després havem vist una gran reacció impròpia del que s'havia demostrat fins al moment. L'única vegada que no els va funcionar va ser l'any passat, però també ho van intentar, el que passa és que la directiva va deixar clar que Benigno acabaria la temporada, i no van tindre més opció que rendir com veritablement podien. Enguany ho han tornat a fer i els ha eixit bé. Miraculosament ara tots li posen més ganes i van a mort. No seré jo el que em queixe, que amb partits com el d'ahir val la pena fer els desplaçaments que facen falta per a veure'ls i animar, però és trist i diu molt de l'acomodació i de la poca professionalitat de molts (no tots) dels jugadors.
De tota manera, al final el que tots volem és el millor per al Deportivo, així que si feia falta un revulsiu ja el tenim. Això sí, el crèdit se'ls ha acabat, ara tot està en les seues mans (o peus).

3 comentaris:

German ha dit...

Di que si Louis!!!!!!
Ese Depor, oe!!!Ese Depor, oe!!
Tens rao, l'actitut del partit a Bunyol es molt diferent a la mostrada en jornades anteriors i diu molt de alguns, però bé, mirem cap avant i esperem que remontem i almenys lluitem per quedar entre els 4 primers, si es consigueix, perfecte i sino, que pugam dir, que ho han lluitat fins el final.
Però nosaltres smepre amb el Depor!!!!

Lluís ha dit...

Así se gaanan partiidooos,
jugando al fútbol totaaal,
ganando fama y renombreee,
por furia, garra y moraaal!!

DE-POR-TI-VO!!!

...

(Ja m'he emocionat)

Anònim ha dit...

Hola
Amunt deportivo.
Vos convide a participar del blog
deportivoalcoyano.blogspot.com