diumenge, 21 de gener de 2007

Félix, el crack

Feia temps que no parlava del meu benvolgut Depor, però partits com el de hui m'impulsen a fer-ho de nou: 3-1 al líder, el Terrassa, jugant com mai i creant moltes més ocasions claríssimes de gol, fins i tot permetent-se el luxe de fallar dos penals. Els jugadors molt bé, "peleons" i motivats per una afició que torna a gaudir amb el seu equip... però el retall de hui vull dedicar-lo, com s'imaginareu pel títol, a Félix Jacinto Prieto Partido, més conegut com Félix Prieto, el millor jugador que ha passat en molts anys pel vell Collao.
Que no vos enganye la seua aparença innocent i despistada de la fotografia: el salmantí és un "10" clàssic, d'aquells que on més còmodes es troben és entre línies per darrere de la davantera, canalitzant tot el joc ofensiu de l'equip. Apart de la seua increïble visió del joc, la seua tècnica exquisida, el seu olfacte golejador, la seua mestria tirant faltes i penals i la seua lluita permanent, és un jugador humil i compromés amb l'equip, un autèntic professional d'eixos que no t'expliques com no estan en categories superiors. En definitiva, un jugador dels que fan afició, un "crack".
De moment porta 13 gols en 19 partits (soles s'ha perdut un per acumulació de targetes), els tres últims precisament en un "hat-trick" que s'ha espolsat hui (fallant un penal i tot), sent el màxim golejador del grup III de la Segona B, i això sense comptar amb la seua intervenció en molts dels gols dels seus companys, i algun que altre que li han anul·lat injustament:

La llàstima és que el tinguem ja en la recta final de la seua carrera (31 anys), però podem acontentar-se d'admirar-lo aquesta temporada i la que ve, les dos que té firmades.

Actualitze amb el vídeo del seu segon gol al Terrassa, per gentilesa d'algun company deportivista:

P.D. Amic Germán, haurem de veure de traure-li un "sobrenom" apropiat a la seua dimensió futbolística. S'ho mereix.

4 comentaris:

Germán ha dit...

Si senyor, es mereix un sobrenom a la altura de la seua classe.Aquesta setmana descansarà ja que acumulà la 5a targeta i no es medirà al Osca.Vag a rumiar el nom...Merlin,Druida,Bricomania solucions per a tot,Chano d'honor, McGyver,Rocco el Superdotado, El imprescindible, El pulcro...estarem en ello.

Viper ha dit...

Lo de Chano d'Honor m'ha llegao... jeje!

Xufi ha dit...

De-por-ti-vo, de-por-ti-vo.....

Viper ha dit...

Hola Xufi, et veig... canvià ;)