dimarts, 10 d’abril de 2007

Decepcions

Estic convençut de que sóc "gafe" (el meu diccionari tradueix "gafe" com "malastruc", però passe):
No fa molt deia jo en un retall les següents frases: "Això és el que hauran de tenir en compte les nostres autoritats quan afronten un nou projecte: és més important fer un pont bonic que un pont barat"; "aquest no és el camí que havem de seguir amb els nous ponts, perquè més simple i lleig no pot ser"; "jo soles demane que s'adonen de que serà el pont-emblema del segle XXI alcoià i, a més, per la seua ubicació, es podrà veure des de gran part de la ciutat i des de la nova circumval·lació de l'autovia, així que ha de ser una obra digna, monumental i representativa"...
Doncs bé, l'altre dia van anunciar els projectes del pont Viaducte-Zona Nord i del pont de Batoi (soles he aconseguit les dos imatges que va traure el Ciudad):

Dues "preciositats", veritat? Sobre tot el primer, que a més tindrà una inclinació de fins a un 8%. Això és tindre ous.

6 comentaris:

Xufi ha dit...

Mmmmmmm no se, no m'agraden molt. Es podrien esmerar un poc mes ja que estarán any i anys i a Alcoi solen ser molt emblemátics els ponts.

KaiserSoze ha dit...

Ummmm un 8% d'inclinacio.....


Ja queda menos per a que acabe la volta cilcista a alcoi

Salutacions

Viper ha dit...

Són horribles (on s'ha vist un pont inclinat?), però el millor és que a tot açò encara diuen que falta l'estudi d'impacte ambiental i que el projecte encara no està finalitzat, que traduït vol dir que tenen poca cosa més que dos dibuixets virtuals però s'han d'ensenyar perquè venen eleccions. Pel nostre bé espere que tot acabe en "fum de canyot" i es faja altre projecte més digne.

Xufi ha dit...

Vammos que igual per al 2025 tenim pont.

Shine McShine ha dit...

Es mes lleig que pegar-li a un pare. Açó és una vergonya. Un pont inclinat!!! A més, no se que els ha pegat pel ciment blanc. Sembla que tot es vol fer al "estil Calatrava". Si fora per mi, el pont seria d'acer, semblant als que hi ha al riu Hudson de Nova York (el que surt a la película de Leone "Érase una vez en America"). Aixó li donaria un toc industrial molt mes apropiat per a la nostra ciutat.
Bua, ja m'he despatxat a gust, eh?

Viper ha dit...

Oh! Casualitats de la vida... estic preparant un recopilatori "mafiós" per a quan acabe amb el western, i no podia faltar "Érase una vez en América".