dilluns, 30 d’abril de 2007

¿Repetimos?

Arribe tard, ho sé, però no volia deixar passar l'oportunitat d'expressar la meua opinió sobre tot aquest sainet que s'ha muntat al voltant del possible tancament del repetidor que ens permet veure TV3 en analògic.
Per a qui no estiga al corrent, aquests repetidors van ser finançats i instal·lats per iniciativa d'Acció Cultural del País Valencià, i sempre han sigut un gra en el cul dels diferents governs de la Generalitat per la competència que li feien a Canal 9. La cosa va començar per canviar el senyal a l'hora dels partits de futbol, cosa ja greu de per si, perquè veure els partits a Canal 9 si no eres del Valencia és un suplici, però que solucionàvem passant-se al Canal 33, que era on el redirigien. Després van optar per començar a emetre interferències per a dificultar la recepció, i finalment el Consell ha decidit directament tancar els repetidors. El més curiós és que, mentre el jutjat de València ha dictaminat que no veu motius per a tancar el situat al Mondúver, el d'Alacant sí ha donat ordre de clausurar el de la Carrasqueta, cosa que van impedir els concentrats allí el divendres passat:

Deixant de banda la hipocresia i mesquinesa que suposa privar-nos d'un senyal d'una televisió pública i en la nostra llengua, el qual ni més ni menys fa 21 anys que podem rebre, em sorprén i em preocupa que hagen decidit fer açò just abans de les eleccions, perquè està clar que estes coses no es fan "perquè sí". M'explique: si el PP decideix boicotejar a TV3, és perquè està convençut de que això els donarà més votants, el que vol dir que gran part dels valencians veuen normal i fins i tot suporten eixa decisió. Apart estan els de Coalició Valenciana (per què havien de posar la seu al costat de ma casa?), però a d'ells se'ls dóna de menjar apart, i si no mireu esta "multitudinària" concentració i digueu què falla en la lectura del manifest:

A tot açò, des de Madriz Zapatero diu que negocien les comunitats valenciana i catalana, Rajoy diu que està d'acord amb Camps, a Zaplana no li han preguntat per si de cas, i Acebes diu que la culpa és de ETA.
En fi, quin país.

3 comentaris:

Germán ha dit...

Existeix de veritat aquesta gent?jo creia que eren raros però, tant, en la vida.Caldrà començar amb el pla B, genocidi en massa..Louis, respecte al de la seu tan prop...tot es pega menys la guapura.El veg fent una subseu en el teu garatge per a captar nous adeptes que es comprometin amb aquesta causa tan noble i lleial.Dius que cal donar-los de menjar apart...però cal donar-los per a menjar??

Shine McShine ha dit...

Cony tu! Quin tall de tocacollons! No hi ha dret a que per culpa de quatre subnormals que estàn al govern en censuren un canal de televisió que duiem seguint des de que jo tinc us de memòria. El que pasa es que no tenen el que hi ha que tindre per a admitir que TV3 supera a canal 9 en absolutament TOT. Quin tall de... Che, ja m'he cabrejat!

Viper ha dit...

Ja ho vinc dient fa temps, sembla que no hi ha autocontrol ni moderació, es prenen decisions de ultradreta i ací no ha passat res i soles es queixen els mateixos de sempre... no sé on arribarem, de veritat.