divendres, 25 de maig de 2007

Autobombo (VII)

Una de les coses bones que té açò de fer de guia és que coneixes un munt de gent i comparteixes impressions i experiències sobre pobles de tota Espanya. També hi ha qui valdria la pena no haver conegut mai, però són els menys. Ací vos pose unes fotos d'uns nous amics que tinc en Palma i que han tingut el detall d'enviar-me:

Adoctrinant a les masses

Quedidos hedmanos, estamos aquí deunidos...

Eese fiiistro que va por la pradera y dise: ¡cobarde!

No podia faltar... (i a mi que no m'agrada, jeje)

6 comentaris:

Osukaru ha dit...

Halaaaa!. Hi ha gent que ve a visitar Alcoi quan no son festes de Moros i Cristians??. Uooooh!. No ho sabia. En la vida ho haguera pensat (juas!).

Gràcies pels consellets per al meu blog: ara ja tinc capçalera (no està ben cuadrada...) i ja tinc els enllaços dels blogs. Jejeje!

Au!

Osukaru ha dit...

Per cert, Feliç día del friki!. Jejeje!. "No somos muchos. Somos legión". "Y mañana el mundo!!!!!". Mujajajajaja!!!

Viper ha dit...

Otia! Me se'n havia passat completament.

Feliç dia de l'orgull friki a tots!

Xufi ha dit...

Jajaja lúltima foto no te desperdici.

German ha dit...

Yeeeeeee Frikazo!!!
tot esta molt be, ahi fent de guia espiritual en el Circul, fent de cabo i bla, bla...pero on esta una foto en el templo del futbol???? no veg a un fentse una foto en "cheewe" Iturralde, en "Sin perdon" Garrido,"jesus me quiere" Maestro o "en le seguian llamando Trinidad" Calvo...no se, li falta glamour el tema...esta be el que fas...però deuries expandir el recorregut.
Despres queixat que el Bertino li agrada eixir en fotos...pa que!!
Be xaval...intentarem pulir-ho poquet a poquet!!
un Abraç!!!!!!!!!!!!

Viper ha dit...

Fua! Si per mi fora ja saps que lo primer els portaria al Collao i els faria besar el terra que xafaren, però si ja es queixen de caminar soles pel centre, imagina't portar-los allí dalt, jeje.

Segur que l'any que ve, en Segona, el Collao serà parada obligatòria (li falta màrketing, això sí, rotllo "La Catedral" o "El teatro de los sueños"... ves pensant un slogan pal camp)