dijous, 31 de maig de 2007

Una pausa publicitària

Ja no és soles el spot de Coca-Cola, ara estem començant a veure a Uri Geller anunciant natilles, a Richard Clayderman cotxes, musiquetes vuitanteres ací i allà... qué está pasando?
Doncs passa que els que estem als voltants de la trentena (ouch!) s'havem convertit en target dels publicistes, perquè es suposa (remarque això de "suposa") que comencem a tindre poder adquisitiu, així que toca recordar els 80.
Jo, per a no ser menys, vos pose uns quants exemples d'anuncis d'aquella època ací, ací, ací i ací. Ja sabeu, "Si bebes, no conduscas", "¿Y mi kimono? Kia!", "Sin Thom ni Son" y "Tenemos chica nueva en la oficina"... horterades a tutiplen.
A més, per a compensar que s'hagen esborrat molts vídeos als retalls dels que parlava l'altre dia, ací teniu dos recopilatoris de dibuixos animats i sèries dels 80 i principis dels 90:I com a bonus, imatges variades de l'època (és portugués, però pel que sembla teníem la mateixa infància):


2 comentaris:

Osukaru ha dit...

Fotreeee!. Jo he flipat amb l'anunci del Ford Fiesta!. Diu: "Radio-cassette stereo y con cinco marchas". Lo último de lo último!!. En aquells moments clar!!. Jajaja!!. Ay!. LLuís qué es fem vells i burroooooos!!. Caguenlostiaputa!!!

Viper ha dit...

Ya te digo! Comencem a paréixer el agüelo cebolleta, jeje