dissabte, 23 de juny de 2007

Borrón y cuenta nueva

Abans d'exiliar-me definitivament fins passar les oposicions, permeteu-me posar-vos al dia de l'actualitat del Deportivo Alcoyano.
Després d'expressar el president Javi Gandia la seua voluntat de deixar el càrrec, el que tots volíem (socis, aficionats, jugadors i Ajuntament) era una continuïtat dins de la mateixa junta directiva, perquè les coses s'han fet molt bé els darrers cinc anys que porten al capdavant del club. Al no haver-se presentat cap altre candidat, finalment ha assumit el càrrec el que era vicepresident, Fernando Pérez Gisbert, el qual té com a millor referent (per descomptat) el ser precisament membre i company de la Filà Chano, afegint-se així al jugador que ja teníem infiltrat.
Amb eixes premisses de segur que esta temporada serà la dels triomfs deportivistes, tot i la incertesa en què es trobem ara mateixa: el míster, Juan Ignacio Martínez, que tan bé ho ha fet, ja ha fitxat pel Salamanca de 2ª Divisió, i hi han alguns jugadors clau que tenen importants ofertes d'altres equips, cas de Diego Jiménez, que el vol JIM també per al Salamanca, Baixauli, al que el Burgos li dobla el sou que té, i Félix Prieto, que vol renegociar el seu contracte després de la seua gran campanya. Seria una llàstima perdre als tres millors que tenim (junt amb Maestro), però en el cas de Diego, per exemple, no se li pot negar una oportunitat així, i menys sent de la casa. Això sí, si els altres se'n volen anar, que paguen.
Esperem que les coses s'aclarisquen el més aviat possible, perquè el mercat està menejant-se molt i no podem perdre passada.