dijous, 28 de juny de 2007

Club Deportivo Alcochano

Bé, com vaig dir a l'avanç de l'altre dia, ja he fet el primer examen de les oposicions i la cosa ha anat prou bé (com a mínim he utilitzat el boli, que ja és més que les dos vegades anteriors). Després d'anar hui a llegir-lo per a que el corregisquen, ara uns dies de descans fins al 10 de juliol, que he de tornar per a la "tancà" (la "encerrona") i l'exposició oral.

Però es preguntareu d'on ve eixe títol tan enginyós del retall (no m'apedregueu, per favor), i és que s'ha conegut la nova directiva del C.D. Alcoyano i, apart del presi, hi han 3 chanos més a la Junta Directiva (Roberto Pérez, Rafa Blanes i Rafa Company), a més del jugador Dani a qui espere que renoven.

Oblideu-se de la premsa, nosaltres som el "cuarto poder"... BWAHAHAHAHAHAHAHA!!

...

(Ja me s'ha oblidat la pastilla altra vegada)

4 comentaris:

Osukaru ha dit...

Bueno, a mi em dona igual el que fagen al seu temps lliure els de la directiva, però... el cabet a la faena quan toque i el cabet a la festa també, quan toque. Que supose que después passa el que passa, que "se mezclan churras con merinas"!!.

Jajajaja!

Viper ha dit...

Clar que sí (ummm, esta expressió s'ha devaluat molt), i si els jugadors es porten bé, que els conviden la Nit de l'Olla (però que no s'arrimen al café, que es malven!)

German ha dit...

Luuundroxt!!!molt bo eixe joc de paraules...a mes, ja saps lo que es una representacio chana en el Collao...era una premonició..lo de la pastilla, no passa res, trankil, el volem com eres, però a la proxima prente eixes de Bayern i no les de la cara feliç o de la marca mitshubisi, okell?confiem en tu...
els chanos el cuarto poder i el bertino el que "mueve los hilos", fernando confiarà en ell per als fichajes...em veg jugant a rebequeitor com a pivote ofensiu al costat de Felix...
la pastilla, ja ho se...vag cap allà

Viper ha dit...

M'has furtat les pastilles de la cara feliç!