dilluns, 18 de juny de 2007

Gorgoritos (I)

No és que m'agraden els programes rotllo "Factor X", i menys quan em vaig adonar de que no tenia res a veure amb els mutants (ni amb el porno, ejem), però l'altre dia em vaig trobar un vídeo d'un dels participants en la versió anglesa que em va cridar l'atenció.
Imagineu-se que sou el jurat i porteu una bona estona castigant-vos les orelles amb aspirants que no passen del nivell de "Cañita Brava", quan de sobte entra un venedor de mòbils tartamudejant i amb pinta de "pobre home", que diu que va a cantar òpera:


¡Los pelos como escarpias, oiga! I si no que li ho diguen a la del Botox del jurat.
Evidentment va anar passant de rondes fins arribar a la final, on li van deixar interpretar l'ària sencera:


Per si s'ho pregunteu, en efecte va guanyar, però jo com a regal vos deixe la versió friki dels Tres Tenors:P.D. Retall dedicat a Joan Mestre "Fabra Fan", que sé quant que t'agrada la "Nessun Dorma" del
Turandot de Puccini: Vinceroooò! Vinceroooooooò! Vinceeeeeeeeeeeroooooooooooò!

P.P.D. Ja sé que porte uns quants retall "youtuberos", però les meues neurones ara mateixa no arriben per a més.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La piel de gallina.. Ale, suerte con las oposiciones...Joan

Osukaru ha dit...

Hola!. Gran retall el de avui, Viper!. Els pels de punta, de veritat!. Quina és l'aria que interpreta el venedor de mòbils. Ho saps?. Pot ser el nivell del Factor X(jo també pensava que buscaven mutants, encara que alguns ho són...)de Anglaterra siga millor, perquè el d'ací...

Per cert, la meua aportació tiquis-miquis es que em sembla una falta de respet que la gent es posse a aplaudir en mitad de la interpretació. Muy mal!

Osukaru ha dit...

Ahh!. Está vesprada allá les 18'15 estaré en Valquirias si vols passat i et done la entradeta per al cine, ok?

Au!

Viper ha dit...

Yeep, hola Joan, gràcies pels ànims.

Doncs l'ària, Osukaru, és precisament eixa que li agrada al nostre comú amic Mestre, "Nessun Dorma", de l'últim acte de l'òpera Turandot, de Puccini. I a mi també en rebenta eixe costum d'amotinar o aplaudir a mitjan cançó.. això al final!

A vore si faig una escapadeta ràpida a Valquirias.

Osukaru ha dit...

Ok!.

Com eixa òpera no la tinc (de moment), hauré de obtindre una d'eixes còpies de seguretat que hi han en eixos llocs il·legals que tots coneixem, però dels quals no volem parlar... jujuju... el lado oscurooooo... el infiernooooo...

Viper ha dit...

Moltes gràcies per les invitacions, Osukaru. Si t'interessa, tinc des de fa temps un CD maquejat amb 700 MB de música clàssica en mp3, la majoria grans "temazos", orquestrals o lírics, molt coneguts, llevat d'alguna "frikà" particular. Per descomptat és una "còpia de seguretat sense ànim de lucre" que em va portar una Mula a casa, ejem.
Si vols en una pròxima visita a Valquirias te'l passe.

Osukaru ha dit...

De res, home!. T'ho has guanyat, no et penses!. Demà si vols més... ja saps que has de fer!.

En quant al cd de música clásica en mp3, no et dic que no... ja me'l passes, ok?.

Au!