divendres, 8 de juny de 2007

Major d'edat

Isc un moment del meu forat (estic preparant oposicions, per si no ho havia dit), per a retre-li homenatge a tot un vell amic que ja ha arribat a la seua majoria d'edat.
No és que siga un pipioli, perquè tot i no aparentar-los ja tindrà uns 150 anys, però ara ha rebut un merescut reconeixement. I s'ho mereix, perquè sempre es presenta quan el necessites: en un sopar, en un pub, en la filà... fins i tot ha acabat per acceptar vindre als restaurants xinesos, que no li agradaven massa, i també ja fa un temps que el deixen entrar a les bodes, on no era molt ben vist. Quan la cosa va mal, ell amb pocs eurets t'ho arregla tot. A vegades canvia de nom, i sol aparéixer amb diverses acompanyants, perquè és un triomfador, però en el fons sempre és el mateix. No li agrada eixir molt fora d'Alcoi i comarques, tot i que comença a fer-se viatger, i té la virtut de crear germanor quan t'ajuntes amb ell lluny de la terreta. És rancorós, això sí, perquè després d'alegrar-te la nit a l'endemà et fa renegar d'ell i fins i tot provocar que l'envies a pastar fang per a sempre, però saps que tard o d'hora acabaràs tornant, perquè l'estimes massa.
Quants bons records, quantes bones estones havem passat junts!... i ara, per fi, t'has merescut una entrada en la Wikipedia.

P.D. Germán, la que hi ha en l'enllaç també és una bona "ordenata", però hauríem de recuperar la nostra clàssica. Per cert, te'n recordes d'aquests dos cabronets? Per separat no són gran cosa, però aquella volta que van vindre junts ens van pegar una pallissa que pa què.

5 comentaris:

German ha dit...

Amén Hermano!!!Ese Alcoyano que no metia goleees y le da por meter 4!!!ese Louis tirant "pinyols" al respetable...com oblidar???.Tinc seqüeles d'aquell atemptat de fetge...que "abranor"!!!
feliç aniversari ,amic insepebarable i fidel.Als altres 2 cabronets....que tinguen un bon dia que ja els pillaré per banda...

Osukaru ha dit...

Aaaaaajajajajaja!. Conforme anava llegint anava imaginant-m'ho. No podía ser un altre. La veritat es que a mi m'agrada moooolt a la llarga i a la seua vessant coneguda com "mentira" i amb molt de "cuidao"!!!!.

Si que és cert que és un rencoròs pels matins i jo afegiría que és un gelòs, perquè si estàs amb ell i després te'n vas en un altre... es cabreja i et puteja!.

Au!

Viper ha dit...

Jaja! Sí que és gelós, sí, molt bona apreciació...

I no em recordes lo dels pinyols, Germán, que no és propi de mi, jeje. El millor partit del Depor dels últims temps i no sé ni com van ser els gols... quina ceba!

Anònim ha dit...

Felicidades a ese compañero de viaje que tantas alegrias me ha dado al mismo tiempo que dolores de cabeza. Un abrazo del terror rojo desde CS.

Viper ha dit...

Una abraçada, castellonenc! Algo tindrà perquè, tot i sabent les conseqüències, al final sempre tornem a caure, jeje