dissabte, 16 de juny de 2007

Zimmer after Morricone

Una:

I dos:


Oh yeah!

P.D. Sí, divendres per la nit a les 2:30, quan "s'oposita" no es distingeix la nit del dia. L'hora, en canvi, sempre és la mateixa: hora d'estudiar. Snif.

4 comentaris:

Osukaru ha dit...

Jojojojojo!. Sr. Viper: Per trobar la referència exacta en la que Zimmer es va inspirar per a fer el tema "Parlay de los "Piratas..." t'has guanyat una (o inclús, si pot ser) dues invitacions per als cines ABC d'Alcoi que el programa "Tràveling Musical" regala als seus oïents.

Va en serio. Quan acabes d'estudiar, quedem en Valquirias (o un altre lloc) i et done les entrades per a que vages al cine de baes, ok?.

Bona faena!.

Viper ha dit...

Otia! Moltes gràcies Osukaru, si encara el frikisme serà productiu, jeje.
Per lo d'estudiar no patisques, que la visita setmanal al cine (i a Valquirias) no me la lleva ningú, així que quan a tu et vinga bé quedem.

Osukaru ha dit...

Jo dic quan acabes perquè ara mateix la cartelera esta fluixeta. Però a vore si la cosa s'anima en vindre Shrek, i els Transformers, i "Los Cuatro Fantásticos y Silver Surfer"... De totes maneres si vols anar a vore la de "Corazones solitarios" que te bona pinta ("a priori")... Be, ja xarrem d'això!. Au!

Viper ha dit...

Esta setmana toca... Ocean's 13. Pa passar el rato.