dilluns, 9 de juliol de 2007

Psè

Ja ha eixit el resultat de l'elecció de les Noves 7 Meravelles del Món, i soles n'he encertat tres de les que vaig votar. Llevat del Crist Redemptor, es pot estar més o menys d'acord amb les altres 6 escollides, però crida l'atenció que tres siguen americanes, tenint uns 1.000 anys menys de Història que Europa o Àsia. El problema és que el resultat sempre estarà viciat en funció del país que més haja mobilitzat als seus votants.
El que sí és segur és que els organitzadors han fet un gran negoci, i de fet ja han impulsat l'elecció de les 7 Meravelles de la Natura. Ja les comentarem quan aparega la llista prèvia.

P.D. Demà em queda l'última i definitiva prova de les oposicions, veurem com va la cosa.

5 comentaris:

Shine McShine ha dit...

Che, i no ha ixit el Pont de Sant Jordi? Vaja merda de set meravelles! Bo, esperem que per a les noves 7 de la naturalessa trien el Chorro el Salt o la Font Roja (que menys).
Hale, molta sort pa demà!

Osukaru ha dit...

Em pareix una autèntica blasfemia que s'hagen deixat fora el Acròpolis de Atenes, per a mi un dels conjunts mes importants de la història i un exemple de la cultura mediterrania grandiós!. Aixó sí, el Cristo Redentor que no falte... ja els val!!. No em compareu xurres en merines, per favoooor!!!!.

(Al menys la UNESCO pareix que passa del tema. Be que fan...).

Apunta un vot per al Xorro del Salt!. Jiajiajia!.

Osukaru ha dit...

Ja contaràs que tal l'ultima prova. Molta sort!!!

Viper ha dit...

Fuà! Propose el Xorro del Salt en l'apartat de "Meravella soles quan plou"! El dissabte em trobareu al centre comercial arreplegant firmes.

Gràcies als dos pels ànims, la veritat és que ha anat prou bé, però s'esperarem a les notes pa dir algo.

Shine McShine ha dit...

Ok, llavors acceptem el Xorro del Salt com a candidata oficial a Meravella.