dimarts, 20 de maig de 2008

Que me quede como estoy

Toca complir amb una vella tradició d'aquest modest blog, com és resumir la temporada del Club Deportivo Alcoyano.
Després de tres anys en 2ª B, en les quals progressivament havem anat millorant el lloc en la taula i sempre s'hem classificat per a jugar la Copa, enguany s'havem enclavat en la mediocritat d'un nové lloc:

Què és el que ha passat? Diverses circumstàncies, com un començament de lliga molt dolent del que ja no ens vam poder recuperar, o una categoria que com es pot comprovar els darrers anys està molt igualada, en la que dos o tres partits bons o roïns et posen en l'ascens o el descens... però no, són factors importants, però també la planificació de l'equip ha sigut determinant.
Dos coses han quedat clares per als patidors seguidors deportivistes últimament: començar amb un entrenador "barat" o "desconegut" no resulta, i any rere any ha tocat canviar-lo als pocs mesos per un de renom; i amb els jugadors exactament al revés, els que venen de superiors categories demostren ser uns vividors amb poques ganes de suar la samarreta, mentre que la pedrera o altres trobats en Preferent o Tercera solen donar bons resultats, com a mínim per les ganes que posen.
Per a l'any que ve sembla que van posant-se les bases que corregiran eixes errades, primer renovant a Bordalás i després buscant un secretari tècnic que conega la categoria. El primer elegit no ha sigut del gust del "míster", i ja s'ha encarregat de boicotejar-lo, així que estem a la cerca d'un altre.
En definitiva, "borrón y cuenta nueva", i a l'any que ve veurem si aquests darrers han sigut un miratge o és la posició d'enguany la que de veritat ens correspon.

5 comentaris:

Amahasty ha dit...

No te quejes tanto, mira al pobre Levante B, si es que...

Viper ha dit...

Bueno, cadascú al seu lloc... ja se sap, jiji!

Amahasty ha dit...

Perdóooooooooooooooooooooóooooooooooooonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Este domingo vas a comer ancas y no de rana precisamente, jijijiji!!!

Amahasty ha dit...

Quería decir de "granota"

Viper ha dit...

Oh! Menys mal que ho has aclarit, mi mente calenturienta ja anava por otros derroteros...