divendres, 3 de juliol de 2009

Manual del cabo moro (lesson one)

Tot i que a simple vista parega senzill fer el "cabo" moro, es requerix en canvi una tècnica depurada i un carisma personal que contribuïsca a l'espectacle, però sense caure en estridències ni "xuleries" i/o amaneraments. És la seua funció servir de nexe entre música, esquadra i públic, promovent l'aplaudiment, però sobretot el seu lluïment sempre ha d'anar en benefici del conjunt.

Resumint, i com val més una imatge que mil paraules, ací teniu al "cabo" perfecte, el zenit del virtuosisme, el paradigma del sabre, el Michelangelo del xafarot, el millor des de Quico l'Alt (i que no me s'oblide la seua fidel odalisca):Crideu tots amb mi: VIVAN LOS REYES MOROOOOS!!!

Editat: sembla que algú de Cúllar s'ha ofés i han llevat el vídeo, així que adjunte un altre paregut del mateix lloc per a que es feu una idea:5 comentaris:

Osukaru ha dit...

Això... això... per favooooooooor!.

Què està fent eixe?. El "Robocó".

Ja per morbo: D'on són aquestes festes?

Viper ha dit...

Juaaajuajua... són de Cúllar, província de Granà.

Al menys no es pot negar que li posen interés.

KaiserSoze ha dit...

Jejejeje pues tampoc esta tan mal....

Amahasty ha dit...

No he vist res de res, però segur que son els reïs moros, olé el Chiquilicuatre que segur es va quedar curt!!!

Osukaru ha dit...

S'han ofés?. Desde luego...

De totes maneres la manera en que desfilen es una alternativa a tindre en compte per si algún día es decideix que les entrades alcoianes han de ser més ràpides, jejejeje!. Ara be, han de acabar reventats...