dijous, 30 de juliol de 2009

Repetimos

Doncs sí, hui han sigut les adjudicacions de Geografia i Història i he pogut tornar a triar el mateix destí d'enguany, així que estic d'enhorabona. A mitjan curs ja sabré quina plaça definitiva em donen, però de moment seguim sense canvis.
Ara, el que no té nom és el circ que tenen muntat en Conselleria amb l'Educació per a la Ciutadania: l'última havia sigut la de no deixar als departaments de Filosofia o d'Història assumir eixa assignatura, ja que anaven a "crear una borsa apart", en teoria amb "especialistes" que dominaren l'anglés. Pel que sembla encara no s'han adonat que no hi han suficients d'aquests "especialistes", apart que eixa mesura tots sabíem que era il·legal. Tots menys ells, clar, així que el Tribunal Superior de Justícia els ho ha hagut de recordar. I amb els horaris dels instituts ja fets, qui havia de donar eixa assignatura? Doncs la solució (la chapuza, més bé) ha sigut ajuntar-nos aquest matí a tots els de Filosofia i els d'Història i ofertar-nos eixes vacants, però com tenen poques hores lectives, es completen impartint-la en 3 o 4 instituts diferents... casi nà!
En fi, almenys he pogut triar el que volia, però alguns no hauran tingut més remei que passar per l'aro. Sempre paguen els mateixos, menys qui deuria.

2 comentaris:

Osukaru ha dit...

M'alegre molt que repetixques en eixe institut que sembla et dona memorables satisfaccions!!. Enhorabona!!.

Lo de educació per a la ciutadania està fent-se una bola molt gran que està atragantant-se a més d'un per eixa falta de resolució i poc trellat que tenen, quan es una asignatura que podría ser molt interessant hui en día... En fi...

Viper ha dit...

Gràcies Osu.

Tens raó, però això soles és una de tantes coses que fan mal en Conselleria, no sé com s'arriba a eixe nivell d'incompetència...