dilluns, 11 de gener de 2010

Retorn al gèlid Collao

Després de més de dos mesos sense poder passar-me pel Collao, me s'ocorre tornar en una de les vesprades més fredes que recorde. Sort que anàvem ben equipats i que el partit ha estat entretingut, amb resultat final de 2-o contra l'Alacant.
M'he trobat amb un Depor molt sòlid i, per moments, amb un joc molt vistós. Cert és que l'Alacant ja no és el que era, i damunt porten tres mesos sense cobrar (ai, Negredo, si t'hagueres quedat ací...), però l'Alcoyano també els ha deixat poques opcions i ha tingut un domini quasi absolut, llevat dels inicis del segon temps.
M'ha agradat molt la davantera, especialment el voluntariós Luis Gil i el virtuós Víctor Curto, que ha marcat un gran gol en els pocs minuts que ha tingut. A Pau Franch, en canvi, el veig "torpón", però mira, també va fent golets (hui el que fa 6), així que no se li pot demanar més. Al centre del camp ho han fet molt bé Alcolea i Xavi Molina, tot i que es troba a faltar la qualitat de Sergio Mora, mentre que a les bandes també han tingut molt de perill Adrià i Diego, quasi sempre quan eren ajudats pels laterals (Carpio, volgut per l'Elx de Bordalás, està immens). El centre de la defensa és, per a mi, la part més fluixa, especialment per Castillo, massa nerviós o "falló" de vegades. Maestro ha intervingut poc, el suficient per a fer una gran parada en la línia de gol.

En definitiva, seguim en promoció d'ascens, seguits de prop per un emprenyador Ontinyent.

3 comentaris:

Amahasty ha dit...

Pobre, dos meses.... si es que esto de venirte a Dénia...

Viper ha dit...

Xica, però també gratifica :)

Mirims ha dit...

Uuuiii l'Ontinyent el tenim ahi eh!! mare mare