diumenge, 5 de setembre de 2010

Retorn al Collao

Ja tenia jo ganes de tornar a veure al Depor, després d'haver anat soles a un partit de la pretemporada, i damunt tocava el màxim rival, l'Ontinyent. Massa prompte per al "derby", perquè la gent encara no s'ha animat a pujar i l'horari de dissabte no ajuda massa, amb molts buits a les grades, i l'equip tampoc està suficientment rodat.

La veritat és que estan molt verds. Ja havia sigut polèmica la setmana, després de perdre el primer partit a casa del Sant Andreu i de ser eliminats a la Copa pel Poli Ejido, apareixent crítiques per la falta de compromís d'alguns jugadors. Ni un sol tir amb perill en tot el partit és un resultat poc esperançador, més enllà del 0-0 que es va quedar al final. L'Ontinyent, per cert, molt millor plantat i molt més tàctic, però també amb poca pólvora.

Hui per hui no tenim centre del camp ni davanter de referència, i ací és on s'ha de millorar. Els fitxatges semblen ser prou encertats, però com dic, els queda molt per a fer equip. Esperem que no siga tard per a enganxar-se al carro quan ho aconseguisquen.

I res més, soles dir-vos que per sort des de fa un temps tenim a algú millor que jo a la blogosfera per a estar completament informats de l'actualitat deportivista, l'incombustible Seserino.