dimecres, 15 de desembre de 2010

Visita al Cementeri

Des de l'Associació Valenciana d'Arqueologia Industrial (AVAI), i dins la nostra activitat "Una visita per mes", havem organitzat una visita cultural al Cementeri Municipal d'Alcoi per al proper diumenge 19 de desembre, on farem un recorregut guiat i comentat.
Observarem com la societat industrial alcoiana es reflectix perfectament en l'evolució interna del cementeri, amb parcel·les específiques (militars, cementeri civil, religiosos, cenotafi...) i diverses tipologies de soterrament (fosses comunes, fossa-nínxol, galeries subterrànies, hipogeus...), detenint-se també, lògicament, en la riquesa artística i varietat d'estils dels panteons burgesos.

El lloc de trobada és a les 12'00 hores a la porta del Cementeri, i està previst que finalitze la visita cap a les 14'00 h. Soles preguem confirmeu assistència per a no fer un grup excessiu i saber també quants plànols hem de preparar-vos.

Esteu tots convidats.

4 comentaris:

Judith ha dit...

Fins quin dia hi ha de temps per a confirmar l'assistència? I supose que tenim que fer-ho al telèfon o mail que hi ha al cartell, veritat?
Que interessant, espere poder anar.
Salutacions.

Viper ha dit...

En que m'ho digues a mi, sobra (el telèfon també és el meu). No crec que siguem molts, però quan abans m'ho pugues confirmar, millor, i així anem fent-se una idea.

Salut!

Judith ha dit...

En eixe cas, ens vorem el diumenge a les 12 h. al cementeri. Serem dos persones.
Fins el diumenge.

Viper ha dit...

Ok, compte amb vosaltres.

Així ens coneixem "in person".