dimarts, 15 de febrer de 2011

Autobombo (XV)

El tríptic cementerial és ja una realitat, i "los medios habituales" s'han fet ressò de la notícia, cadascú a la seua manera, però amb la mateixa nota de premsa i idèntica foto de base. El periodisme ja no és el que era:


Segons Pàgina 66.

Segons Información.


I segons el Ciudad, tot i que ací la notícia sembla ser altra (premeu al damunt per a ampliar-la). Ja sabeu, qui paga, mana.

I ara una justificació: l'òbvia politització que s'ha fet de la guia no és cosa nostra, i entenc els comentaris crítics que van apareixent als mitjans digitals, però no mesclem conceptes: la valoració del patrimoni no entén d'ideologies, i al cap i a la fi, nosaltres s'havem aprofitat d'ells tant com ells de nosaltres.

7 comentaris:

Amahasty ha dit...

Molt ben dit Luis. És una llàstima que com sempre, moltes persones no s'adonen del que tenen a prop seu. Tot i mantenint l'essència del primitiu cementeri alcoià de Cantagallet, nosaltres, els que lluitem pel patrimoni, l'art i en resum la cultura, som el proletariat que ha de fer-se ressò a l'historia, i els comentaris desafortunats me'ls passe jo per l'Arc de Triomf!
Salut!

Mirims ha dit...

T'ha faltat l'enllaç al face de Sedano que tb la té posada. jajajaja. No feu cas dels comentaris, qui menos sap és el que parla.
Enhorabona pel vostre treball i la difussió que està tenint... Que coño nadie se metió com el arquitecto de las piràmides siendo para lo que eran... o que????

Vale que el 3er poder no existira, encara que s'han trobat pergamins amb jeroglífics que pareixen ridiculitzar a certs fills de faraón que es dedicaben a fer carreres de quadrigues.

Vaya rolloooo birra i cena ja!!!

Viper ha dit...

Si ho sé, però no puc evitar "sentirme sucio". I més quan hui encara ix el Peralta presumint de la guia. Urticària és el que tinc.

Judith ha dit...

Els politics passaran i la guia quedarà.
Enhorabona pel treball.

Amahasty ha dit...

Gràcies a les dos!

En Grewol ha dit...

Molt bona tasca feta, no feu cas dels arguments polititzats!

Viper ha dit...

Moltes gràcies! M'alegra que us agrade.