dijous, 19 de maig de 2011

Indigna't i vota

Doncs això. Més clar, aigua.

6 comentaris:

dimoni de xiquet ha dit...

Jo fa anys que no vote.
I per molt que em vullguen explicar que la meva abstenció propicia la arribada de la dreta malvada no m'han fet canviar de opinió.
La democracia deuria de ser algo mes que un ritual cada quatre anys.
I tampoc vull sermonejar a ningu sobre el que te que fer.
Pero amb els anys i la experiencia cadascu deuria de treure conclusions sobre que guanya i perd amb aquesta "fiesta de la democracia" i sobre pensar si val la pena fer un pas endavant i apostar per alguna formula amb la que pugam tindre mes oportunitats de viure millor en un mon millor.
salut i pedona el rollo
dimoni

Viper ha dit...

Tranquil, home, faltaria més!

No estic d'acord, clar, perquè no per ignorar el sistema aquest canviarà. Quan les democràcies han fallat, han eixit sempre models pitjors. I ja que és el que hi ha... doncs sí, a la dreta ni aigua.

Anònim ha dit...

Yo pienso que este video no es mas que propaganda electoral de los grupos minoritarios, probablemente del Bloc o algun partido catalanista.
Es una llamada a las urnas a la gente indecisa o que simplemente no va a votar.
Por que el video esta en valenciano?No me importa pero podrian respetar a los ciudadanos de la comunidad valenciana (inmigrantes por ejemplo) que no entienden el valenciano. Se podria haber subtitulado. Eso no es indignante? O es que solo vemos lo que nos interesa?

Viper ha dit...

En primer lloc, no veig propaganda del Bloc ni cap altre partit, molt menys "catalanista" (?). El missatge és que si no votes perquè estàs fart dels partits majoritaris, hi han moltes més opcions, però vota.
I en segon lloc, i per ací sí que no passe, és que el vídeo està i l'he posat en valencià, perquè eixa és la meua llengua i la que utilitze, però per a tots aquells que "s'ofenen" o no entenen una llengua tan pròxima al xinés, precisament tens l'opció al mateix vídeo de "subs en cas/eus/gal/cat/eng".
O és que soles veiem el que ens interessa?

Anònim ha dit...

El video estará fet per algun partit minoritari, esta clar.
La questió amic Viper es que tots ens enganyen. Tots els partits volen els nostres vots per a arribar al poder. Tots, sense excepcio, mos claven idees al cap, els de dreta ens donen motius per els cual no devem votar a la esquerra i la esquerra al contrari. Tots ens menjen el cap.
Aixo es lo que volia donar a entendre al comentari de abans.
A voltes pense que pasaria si un partit minoritari arribara a governar. Primer tindrien falta de experiencia i segon, creeu que podríen cambiar algo? El sistema es el que es i no que crec que els deixarien cambiar res, o molt poc.

Viper ha dit...

Independentment de la intenció, el vídeo no el signa ningú, així que no hi han partidismes.
Per altra banda, és evident que tots volen que els voten, però per això estan les ideologies, per votar als que et facen sentir més còmode amb el teu pensament. El sistema no el pot canviar ningun partit, els sistemes soles cauen amb revolucions. Mentre açò no passe, al menys que els que en governen siguen el menys cretins possible.

Gràcies pels comentaris, i salut!