dimarts, 30 d’agost de 2011

Depor de Plata

Ja hem començat la temporada amb aquest Depor a la Divisió de Plata, concretament front al Numància, amb resultat final d'empat a un gol. Hem de mentalitzar-se que s'ha d'anar sumar puntets com siga per a patir el menys possible al final de la temporada.
Hi havia expectació per sentir-se en un Collao de Segona, però la veritat és que tampoc canvien tant les coses: juguem en dissabte, més seguretat, quatre àrbitres, més espectadors però sense omplir-lo... i poca cosa més. Al meu voltant, les mateixes cares de sempre.
Respecte al nou planter, per primera vegada en molts anys la majoria són jugadors ja coneguts, de fet soles hi havien tres novetats a l'alineació del dissabte, a l'espera d'altres incorporacions sense els papers en regla o que encara vindran esta mateixa setmana.
L'equip es va veure prou ben assentat i sense massa nervis, el que és bona senyal, però no sé si serà suficient per a mantenir la categoria, ja que, a diferència d'altres anys, desconec per complet els rivals. En fi, soles ens queda gaudir, i patir, d'aquesta oportunitat històrica que ens ha brindat el Depor.