dimecres, 25 de gener de 2012

Biblioteca Alcoiana (LII)

Títol: Historietes alcoianes 
Autor: Vicent Biosca i Martínez 
Any d'edició: 2009 
Editor: Autoedició, Impremta Hispania (imp.), Alcoi. 
Pàgines: 94  
ISBN: --- 

L'altre dia vaig tindre el plaer de conéixer en persona a Vibimar, amb l'objectiu d'adquirir un parell de llibres per a aquesta particular biblioteca alcoiana, i ell precisament és l'autor del que hui ens ocupa.
Es tracta d'una recopilació de 51 vinyetes humorístiques (no còmiques, com molt bé matisa Adrián Espí al pròleg) que es van publicar originalment al Ciudad allà per l'any 2004, referides a diferents moments històrics d'Alcoi ordenats cronològicament. Però millor que vos conte el propi Vibimar la història.
El resultat és una obra molt entretinguda que fins i tot es queda breu, perquè les possibilitats de rebuscar en la nostra història són il·limitades.
Podeu veure al seu blog altres creacions, a més d'alguns exemples d'aquesta sèrie (a la biblio també està), i per descomptat es podeu posar en contacte amb ell per adquirir-lo. El recomane.

2 comentaris:

VIBIMAR ha dit...

Moltes grácies per la ressenya i per la publicitat. M´ha fet molta il.lusió entrar a la teua Biblioteca Alcoiana, perque soc fidel seguidor de totes les teues ressenyes. M´alegre que t´haja agradat el llibre. Es veritat que es van quedar moltes fites históriques per fer (per eixemple el naixement de la Cavalcada per la penya Panerot, etc...),... la història alcoiana és inmensa...qui sap, potser en un futur em centre i ho complete amb Historietes alcoianes II.
Un fort abraç.

Viper ha dit...

Per la meua part, tindries un segur comprador de la segona part, jeje...
M'alegra que t'agraden les ressenyes, la veritat és que al final el blog està fent-se prou monotemàtic, però no trobe massa ganes d'escriure sobre altres coses.

Salut!