diumenge, 15 d’abril de 2012

Ni moral... ni victòria

Va ser un colp dur el d'ahir, perquè pràcticament totes les opcions que li quedaven al Depor per a la permanència passaven per derrotar a l'equip que teníem tot just al davant i que marcava la zona de descens, amb l'avantatge de rebre'ls al Collao, però el futbol és així i vam perdre. No és que matemàticament no siga possible encara, però la sensació generalitzada és que l'equip no pot arribar a més.


Potser la categoria ens ha vingut gran, però també hi ha altre factor que caldria considerar: molts partits s'han llençat a perdre per l'actitud d'alguns jugadors que sols estaven preocupats per desfer-se de David Porras. I eren, precisament, jugadors que en teoria deurien "sentir" aquesta samarreta, però que sembla no podien tragar amb un antic company que ara els donava ordres (i els que conegueu el Depor, sabreu de qui parle). Eixa actitud, que estem cansats de veure al món del futbol, en aquest cas segurament ens ha costat la permanència en una categoria a la que és molt difícil tornar; però a més, han demostrat molt poca gratitud cap a una entitat que a molts d'ells els ha permés ser jugadors professionals.
En fi, no vull encendre'm, gaudim del que queda de temporada i ja en parlarem. Ací teniu un parell de resums del partit, al Ciudad i Aramultimèdia.

2 comentaris:

Osukaru ha dit...

Em sembla molt infantil eixa actitud: jugar malament per desferse'n del entrenador. Em pensava que eren un poc més "semi-professionals" i hauríen lluitat pel interés comú, per no parlar del respet cap a l¡afició...

Viper ha dit...

Per desgràcia, crec que al futbol açò està a l'ordre del dia...