dissabte, 10 d’agost de 2013

Depor de nou

Sembla mentida, però per a ser part del "scope" d'aquest blog, fa quasi un any que no parle del Depor, i fins i tot no vaig complir amb el tradicional anàlisi de la temporada amb la classificació final. En fi, ací la teniu:


Com era habitual els darrers anys a la Segona B, ens tornàrem a classificar per al play-off, tot i que de manera prou ajustada. A la promoció d'ascens ens va tocar de nou l'Eibar, i les ironies del destí van fer que ens eliminara als últims minuts un gol d'un alcoià que se'n va eixir de no molt bones maneres de l'equip, Diego Jiménez. En resum, va ser una temporada sense pena ni glòria, amb poques vesprades per a gaudir del futbol i amb un equip que no va enganxar mai a l'afició, més enllà dels detalls de qualitat de Javi Lara. L'únic positiu, com havem dit, la classificació final.
I per a la propera temporada? Curiosament, ahir vam tenir la presentació del planter, amb derrota 0-3 front al Múrcia, i quasi puc calcar el mateix comentari que feia l'any passat, a excepció del que deia del míster, ja que David Porras repeteix des de la seua tornada al tram final de la lliga passada: "L'equip mostra les lògiques mancances per haver-se renovat en un 80%, entrenador inclòs, i no tindre del tot un onze definit, però són coses que poden millorar amb el temps. Sí que es troba a faltar, després de la neteja de vestuari (necessària per altra banda), algun jugador carismàtic que motive a l'afició i tire de l'equip. Anirem acomodant-se de nou a la Segona B, la nostra vertadera categoria, i esperem que la temporada siga digna."


Poc més a afegir, hi han moltes cares noves i falta veure si s'ha fitxat bé i si es pot conjuntar l'equip, però també és veritat que la categoria està molt devaluada i, per poca serietat que tingues (econòmica, tècnica...), quasi segur que acabarem als llocs d'ascens.